Voedselbank

Helaas zijn er nog teveel mensen die afhankelijk zijn van een voedselpakket. Culturele Stichting Salaam ondersteunt deze mensen wekelijks met een voedselpakket.

Een van de belangrijkste projecten die Culturele Stichting Salaam uitvoert is de Islamitische Voedselbank. Wekelijks voorzien wij momenteel ruim 200 gezinnen van een voedselpakket. Naast Pier 80 zijn er ook uitdeelpunten op Rotterdam Zuiden Hoogvliet. Wij streven er naar om in de nabije toekomst meerdere uitgiftepunten te hebben. Om dit te kunnen realiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren en donateurs.

Wilt u ons helpen of ondersteunen dan kunt u contact opnemen met de stichting. Verder is het mogelijk om elke donderdag tussen 11:00 en 19:00 uur producten af te geven bij Pier 80 (Rosener Manzstraat 80, Rotterdam). U kunt o.a. denken aan:

Houdbare producten:
– Melk
– Olie
– Suiker
– Meel
– Pasta
– Rijst
– Broodbeleg
– Drinken

Verder kunnen wij altijd verzorgings-en schoonmaakproducten etc. gebruiken.

Wilt u een voedselpakket ontvangen? U kunt een mail sturen naar info@issalaam.nl. Wij zullen u dan meer informatie verschaffen.

 

 

 

  • Culturele Stichting Salaam

    Culturele Stichting Salaam is opgericht in het jaar 2000 met als doel activiteiten te organiseren voor vrouwen en kinderen, maar al snel werd het een stichting die zich inzet voor mensen die tussen wal en schip raken en er niet zelfstandig uitkomen. Voor hun is culturele Stichting Salaam graag een reddingsboei.
  • Aanmelden nieuwsbrief